Podezření na kýlu.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli se nejedná o kýlu. Včera jsem měl hasičský trénink a přenášel jsem hadice (cca 30KG). Večer jak jsem přišel domů, tak než jsem šel spát, tak mě hrozně bolelo těsně pod břichem. Dnes ráno jsem stanul, sice to bolelo ale asi o 90% míň než včera. (Je to lepší). Nemohla by to být kýla?

Odpověď odborníka:

Milý Kamile. Pokud poté,kdy zatlačíte(myslím břišní lis) se v uvedené lokalitě nic nevyboulí,asi to kýla nebude. Zkuste si zaplavat. Při podobných aktivitách- velká zátěž- olympionikům ze severských zemí nařizují trenéři užívat homeopatikum Hypericum perforatum( 5-15CH) 5 granulek po 1 h, do pocitu úlevy. Stojí pár kaček a funguje- v lékárně Vám objednají. Přeji Vám brzké uzdravení a skvělé hasičské výkony. S pozdravem Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: