Podezření na ledvinové kameny

Dobrý den, Už 2 týdny mě bolí v levém podbřišku, nejdřív jen když jsem seděl v noci například u počítače, ale teď mě bolí pouze při chůzi. Před 3 dny se mi objevil další příznak a to bolest v levé části bedrech. Bolest je přirovnatelná jako bych tam měl modřinu. Myslíte si že by to mohli být ledvinové kameny ? Už jsem vyloučil zánět slepého střeva, protože to by mě asi bolelo permanentně, tak se vás tedy chci zeptat na váš názor. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Zánět slepého střeva je skutečně nepravděpodobný, tam je většinou typická bolest v pravém podbřišku. Bolest může být samozřejmě i od ledviny, ale dle charakteru bolesti a délce obtíží bych tipoval spíše na obtíže s páteří. Samozřejmě je nutné, aby jste navštívil praktického lékaře, který Vás odešle na potřebná vyšetření, aby se mohla vyloučit ledvinová kolika. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: