Podezření na mononukleozu

Dobrý den, mám podezření na infekční mononukleozu (na krevní testy teprve půjdu). Tuto nemoc jsem prodělala jako malá při narození, kdy jsem jí už měla... Je možné, aby toto onemocnění způsobila antikoncepce?? Je to tři měsíce zpět, kdy jsem začala ha užívat poprvé a mě nejde do hlavy, kde bych se mohla mononukleozou znovu nakazit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,antikoncepce zcela jistě mononukleozu nezpůsobí

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Články: Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Časné vedlejší účinky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
Články: Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
V České republice kouří...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: