Podezření na mykozu

Zdravím, pani doktorko mam menší dotaz. Jsem ve 25+č tt. Jezdím na kontroly do FN Ostrava, pan doktor se me ptal zda-li nemam svedění nebo pálení na pochvě jelikož asi vyšly zle testy močky. V pondělí mi ještě nic nebylo, ale předevčírem mě začla svědit a pílit pochva na pravé straně mezi pysky vedle klitorisu. Kuže mi jak kdyby zbělela a jsou v ni viditelne popraskane puchýřky a popraskana skurka, mazala jsem to dětským bepantenem jelikož nevím co na to mužu dát. Dnes mě to nepali ani nesvědí skurka se jak kdyby slupuje, ale vedle poševního vchodu se mi začínají dělat červene malé vystoupky které svědí. Na kontrolu jedu až příští čtvrtek proto jsem se chtěla zeptat čím to mazat, jelikož mam strach at to nějak nepoškodí dvojčatka. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, klidně navštivte lékaře nyní, zatím používejte Canesten lokálně. Ať se nerozjede infekce:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x