Podezření na pohlavní chorobu

Dobrý den, je mi 15 let a na předkožce mám jakési pupínky, které se nerozšířují a ani nemění svůj tvar. Pohlavní vztyk jsem ještě neměl, takže pohlavní nemoc je ai vyloučitelná. Pupínky jsou názorně vidět na zaslaných fotografií Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na obrázku projev vypadá i jako vřídek, ale pokud jste neměl pohlavní styk, tak by to neměla být infekce, může se jednat o granuloma annulare, které často vzniká bez příčiny, jde o neinfekční onemocnění. Může samovolně vymizet nebo mizí po drobném zákroku, bylo by vhodné navštívit lékaře, z fotografie je to opravdu hůře poznatelné, LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x