Podezření na pohlavní nemoc

Dobrý den, mám strach, že nejsem v pořádku. 16.9. jsem byla u gynekologa, svědily mě rodidla a pobolivalo me v podbříšku, pichaní taháni, tupá bolest. Stěry mi nedělal, žádné. Dostala jsem antibiotika Doxybene 1 tabletu na 10 dní a čípky Naxyl.Včera jsem měla horečky a celkova bolest kloubů, začala jsem chodit častěji na záchod, ale neboli mě při močení. Ani jsem něvěděla, že mám napsáne ant. až v lékarně jsem to zjistila. Výtok nemám. Můžu mít nějakou pohlavní nemoc kapavku nebo chlamydie?? Nebo co myslíte, že mi je?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně se jedná o infekci, proto jste dostala antibiotika. Více by Vám měl říci Váš gynekolog, opravdu nemohu posoudit, co máte za infekci. Doxybene se širokospektré ATB, které zabere i na chlamydie.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: