Podezření na příušnice

Dobrý den, Psal jsem vám včera že mám nateklé uzliny u ucha ( spoluhrac to mel to same a taky mu rekli ze ma z nejvetsi pravdepodobnosti priusnice ale krom nateklych uzlin a teplote mu nic jineho nebylo a nasledny vetsi rozbor krve mu vysel negativne vuci priusnicim.) a já jsem na tom teď uplně stejně, doktorka mi předepsala antibiotika Ofloxin po 12 hodinach. Myslíte, že mám příušnice nebo ne? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den ještě jednou. Vzhledem k tomu,že vás nemohu vyšetřit, tak netuším.

MUDr. Martina Míchalová
MUDr. Martina Míchalová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Články: Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Přestože by se někomu mohlo...
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Klíšťová encefalitida u dětí – nejisté konce
Články: Klíšťová encefalitida u dětí – nejisté konce
Pokud stále ještě nejste vy...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je vyšetřovací...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: