Podezření na roztroušenou sklerozu

Pred tydnem jsem byla propustena z nemocnice pk lecbe kortikoidy s tim, ze nemam od neurologu potvrzenou RS, ale maji podezreni. Mam pry ted cemat az se mi oz ou z centra sami, ale ted mam cim dal casteji brneni v nohou, v poslednich dvou dnech mi pripada, ze neustale. Nevim jestli mam tedy stale cekat nebo si mam nelam dojit? Dekuji

Odpověď odborníka:

Jelikož neznám všechny podrobnosti, doporučila bych vám kontaktovat pracoviště, kde vás nyní vyšetřuji a poradit se s nimi o dalším postupu, popřípadě navštívit spádového neurologa. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: