Podezření na samovolný potrat

Dobrý den, Před 2 měsíci jsem měla silné krvácení. Trvalo 29 dní. Bolelo mě hrozne v podbřišku a často mě šíleně píchalo v pochvě. Vždy to byl hrozný tlak a dlouhé píchnutí. Nyní mně každý den nepříjemně pobolívá břicho a v podbřišku. Také mi je často zle, nemám chuť k jídlu a je mi skoro až na omdlení. Před necelým rokem jsem byla na miniinterupci, proto se domnívám, že je tu pravděpodobnost samovolného potratu a to protrahovaného. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Rozhodně zajděte na gynekologické vyšetření,stanoví se hladina HCG a provede kontrola ultrazvukem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: