Podezření na spálu

Prosím, u syna je podezření na spálu.(od pondělí). Teplotu nemá, dostal penicilin. V neděli bychom měli jet na dovolenou, kde chceme chodit celé tři dny po památkách. Může mezi lidi? Nehrozí, že by někoho nakazil? A nehrozí komplikace? Průběh je lehký, pouze rýma a trochu vyrážka, bez teplot.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Ivano. Syn by již v neděli infekční být s největší pravděpodobností neměl. Přesto bych ale doporučovala ponechat ho i po dobrání ATB ještě pár dní v klidu. Pro organismus je zátěží nejen sama nemoc, ale i braní antibiotik, rekonvalescence je tedy, obzvláště pro dětský organismus velice podstatná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x