Podezření na syfilis

Dobrý den. Před 7 týdny jsem měl nechráněný pohlavní styk. Nemám žádné příznaky, nic na penisu nebolí ani se nezvětšuje. Mám jen obavu z pohlavní choroby nebo přímo ze syfilisu. Možná to tam bylo i předtím. Je to v pořádku?Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Na fotografii nenalézám žádné změny připomínající syfilis.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: