Podezření na syphilis

Dobrý den, na penisu se mi 6 dní po pohlavním styku s neznámou osobou, ale za použití kondomu, objevila jakoby podřenina. Objevilo se to po onanování, takže je možné, že jde opravdu o odřeninu. Jaká je pravděěpodobnost, že jde o syphilis nebo jinou pohlavně přenosnou chorobu? Vytviřil se na tom malý stroupek průbhledný. Díky za radu

Odpověď odborníka:

Syfilis není pravděpodobná, pro naprostou jistotu si u praktického lékaře nebo na kožním oddělení můžete nechat provést test,aby jste se uklidnil. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: