Podezření na těhotenství

Dobrý večer, Chtěla jsem se zeptat. Mám již 2 týdny takové potíže s bolestmi v podbříšku a v zádech. Nutno podotknout mám ale skoliózu a trvalé problémy se zádovým svalstvem. 28.10. jsem měla poslední pohlavní styk, při kterém jsem měla podezření na otěhotnění. Do 72 hodin jsem navštívila gynekologa a nechala se vyšetřit a následně předepsat Escalpele. Po 5 dnech od užití jsem dostala menstruaci. Po menstruaci, to bylo asi 8 den po pohlavním styku jsem si dělala první těhotenský test a vyšel negativní, poté se asitýden na to dostavila další menstruace, která už souhlasila s tou, která se běžně dostavit každý měsíc měla. Po ní asi týden na to, což bylo o pohlavního styku asi +/- 14dní jsem si udělala ještě druhý těhotenský test z balíčku a byl taktéž negativní - jedná čárka. 20.12. 10.12. což je asi 5 - 6 týden od pohlavního styku jsem byla na běžném prohlídce u gynekologa(zrcádko, atd.) a nic o těhotenství nevzpomněl. 24.12. jsem dostala třetí menstruaci, taktéž očekávanou jako každý měsíc akorát asi o 14 dní zpožděnou( nutno podotknout ale mívám často problémy s nepřesností menstruaci +/- týden, a brala jsem ještě 10.12 - 14.12. asi 4 dny silné antibiotika). Bolesti v podbříšku, zádech a občasná nespavost a roztěkanost v noci je ale na místě. Proto se vás ptám, zda-li je po tom všem možné, že bych ještě těhotná byla?

Odpověď odborníka:

Gravidita je velmi nepravděpodobná pro jistotu by bylo vhodné udělat krevní HCG test. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: