Podezření na zánět ledviny

Dobrý den, reaguji na tento dotaz http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/cotrimoxazol-al-forte-95353 je tedy možné, že by se mně mohl zánět rozšířit na ledvinu a doktor to nemusel z rozboru moče poznat? Byla jsem u něho v úterý. Žádné jiné příznaky nemám, že bych mohla mít zánět na ledvině. Cotrimoxazol AL forte by měl účinkovat i při takových to zánětech nebo se mýlím? Mám si zajet na pohotovost nebo vyčkat do pondělí? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zánět ledvin se dá poznat z příznaků - bolesti, teplota, atd. Nález v moči je stejný jako při zánětu měchýře. Pokud se to bude lepšit, tak s klidem vydržte do kontroly

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: