Podkolenní šlacha

Dobrý den chtěl bych se prosím vás zeptat.Hrál jsem před 2 týdny fotbal s jenom tak s kamarády a pak jsem přišel domů a trošku mě škublo zezadu u stehna trošku to zabolelo ale v klidu.Na druhý den začala bolet podkolenní šlacha když sem seděl u PC .Ted to mažu mast Nifluril a stále to nepřechází přitom žádný náznak otoků nebo modřiny.Poradte prosím už jsem z toho marný :/.Děkuji P

Odpověď odborníka:

Základem je lékařské vyšetření, případně rtg nebo sonografické vyšetření. Jedná se patrně o přetažení některé z podkolenních úponů. Vhodný klid kolena ve zvýšené poloze, chladné obklady, nesteroidní antireumatikum typu Ibalginu krátkodobě, rehabilitace nebo alespoň postupně cvičit doma.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: