Podkovičnik

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jaky je váš názor na tablety podkovičniku. Měl by to být (zázračný ) lék proti rakovině. A prý funguje i proti astmatu (Můj syn 9let) chtěl bych to pro něj. Hledal jsem na webu a všude samé fámy. Prosím o váš názor Děkuji.

Odpověď odborníka:

Jsem vůči efektu tohoto přípravku skeptický - pokud by účinkoval tak, jak uvádí prodejci, představoval by revoluci v onkologii a jistě by se již široce užíval. Je pravdou, že byly provedeny některé studie, ale nevyplývá z nich zatím žádný závěr, který by užívání při nádorech nebo jiných nemocech podporoval. Žádný efekt podkovičníku (ani příznivý, ani nepříznivý) na astma mi není znám, ale pro jistotu se poraďte se svým dětským plicním lékařem.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: