Podkožní bulky na břiše

Dobrý den můj kamarad si nahmatal asi 8 kulicek na břiše bez bolestivé, jsou cítit jen hmatem, . a minimálně vidět. má je 2 roky a nebyl u lékaře. Chtěla bych se zeptat o co jde???

Odpověď odborníka:

Může jít o fibromy, lipofibromy - není to nebezpečné. Pokud by došlo ke zvětšení či bolestivosti, bylo by vhodné provést ultrazvukové vyšetřen í.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: