Podkozni krevni vyron

Dobrý den, při razantnejsim pohlavnim styku došlo k silnému odření části předkožky a vytvořil se v onom místě jakýsi útvar naplněný krví (asi došlo k prasknutí žilky). Je třeba to nejak resit na chirurgii/urologii nebo staci necim mazat a vstřebá se to? diky za info

Odpověď odborníka:

Dobrý den, máte pravdu, nejspíše se jedná o prasklou žilku- hematom. Zatím zkuste mazat Heparoidem, nebo Liotonem. Kdyby se hematom nevstřebal (cca do 2-3 týdnů) navštivte chirurga/urologa. hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: