Podkožní tyčinka

dobrý den, chtěla bych se zeptat na podkožní tyčinku. slyšela jsem o ní dost málo, aby mě předvědčila o tom, že je to dobrá investice.můžete mi říct o ní něco více?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedná se o hormonální antikoncepci, která je "zabudována" do tenké tyčinky, která se zavádí do podkoží a působí antikoncepčně několik let. Tj.několik let nemusíte myslet na to, že se máte chránit proti početí. (Pokud byste užívala pilulky, musíte na to myslet denně, u náplasti jednou týdně..). Na druhou stranu pokud byste chtěla nebo musela (třeba ze zdravotních důvodů) "přestat užívat antikoncepci", musíte k lékaři, aby Vás tyčinky zbavil. Zda je zavedení tyčinky pro vás vhodné, o tom rozhoduje Váš gynekolog na základě Vašeho celkového stavu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: