Podlamovani kolene

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před 3-4roky jsem podstoupila 2x artroskopii kolene ( odstranění menisku, nejake blány..) nyní se mi často podllamuje to samé koleno, většinou kdyz delší dobu stojím a naráz se rozejdu, trvá mi chvíli než to rozchodim. Jakoby mi neco v koleni přeskočilo. Stává se mi to témeř každy den. A proto bych se Vás chtela zeptat jestli nevíte co by to náhodou mohlo byt? Připadne jestli zase navštívit ortopeda. Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Můžete se jednat o poškozené vazy , či poranění zbývající části či druhého menisku. Doporučuji odborné ortopedické vyšetření.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alzheimerova choroba
Články: Alzheimerova choroba
Nemoc poprvé popsal na...
Nové zbraně v souboji s melanomem. Na rakovinu si došlápne virus!
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Články: Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Těhotné ženy, děti, nemocní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x