Podpora imunitního systému

Dobry den,byly mi zjisteny protilatky na stitnou zlazu.jde tedy asi o autoimunitni onemocneni.mam zajem o lymfodrenaz,ale nekde jsem slysela.ze s autoimunitnim onemocnenim se nema podstupove.je to pravda? A kdyz podporim imunitni system,nebude pak vice utocit proti telu?dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podporu imunitního systému nedělejte, autoimunita by se tím mohla zhoršit. Lymfodrenáž dle mého názoru podstoupit můžete.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: