Podrážděné mateřské znaménko

Dobrý den paní doktorko, asi před 4 dny mi zarudla kůže v okolí znaménka. Vypadalo to jako štípnutí komárem. Po dvou dnech zarudnutí ustoupilo. Raději jsem se objednala na kožní, ale termín mám až cca za 3 týdny a mám strach, co by to mohlo být. Znaménko si stále kontroluji a mám pocit, že určité zrůžovění tam pořád ještě je. Přikládám fotografii. Můžete mi prosím podle fota říci, zda je znaménko nebezpečné, anebo můžu být spíše v klidu? Jedná se o znaménko na ruce, cca 3 mm velké, vystouplé. (na fotografii je přímo uprostřed) Děkuji Petra

Odpověď odborníka:

Podle fotografie je znaménko zcela v pořádku a nemusíte se obávat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: