Podvázání vaječníků

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat zda můžu podstoupit podvázání vaječníků. Je mi 33 let, mám dvě děti. Beru antikoncepci a zároveň léky na vysoký tlak. Na děloze mám menší myom. Děkuji mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, zákrok provádí lůžkové oddělení gynekologie,kde si i podáte žádost, uvědomte si,že zákrok je nevratný proto je potřeba si jej pečlivě rozmyslet Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: