Podvrtnute koleno

Dobry den, pred dvemi tydny se mi stal uraz. Zasilam zpravu od lekare. Po dvou tydnech mam sundat ortezu a zacit rozhybavat nohu, jenze noha mi vubec nejde skrcit, pokrcim ji tak o 30 stupnu a hrozne to tahne, pry mam v koleni tekutinu, tak je to mozna tim, nezvednu ani celou nohu, mam ochable svaly. Zkousim to uz ctvrty den a zadne zlepseni. Doslapovat na nohu muzu i bez ortezy, ale citim bolest na vnitrni strane kolene. Na kontrole mi rekli, ze se tekutina mozna vstreba, ale nevidim zlepseni. Bojim se, ze budu muset na nejakou operaci. Byla jsem jen na rentgenu, ale rekli mi, ze tam je vse v poradku. Chci jen slyset nazor jineho lekare. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokdu trvají boelstije vhodné ortézu znovu nasadit, někdy se nosí až 4 týdny. Pokud se tekutina nevstřebala doporučuji časnější návštěvu lékaře s jejím odstraněním punkcí . Tento úraz se obvkyle zahojí bez operace

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: