Podvrtnutí kolene

Dobrý den. Po úrazu kolene (distorze) mám nohu 14 dní v ortéze, snažim se odpočívat. Dnes mi doktor po kontrole oznámil, že příští pátek pokud koleno bude v pořádku tak nebudu už muset mít ortézu. Mám si jí už teď na noc sundavat. Koleno už skoro nebolí, ale nemůžu ho pořádně ohnout udělám max. 50° - cítím jak to na vnitřní straně táhne. V papíru mam napsáno jen otok měkkých tkání - mohlo by to být ono? Nevím zda mam začít koleno procvičovat a tím ho třeba trošku rozhejbat

Odpověď odborníka:

Právě ten otok brání pohybu a ohýbání kloubu. Tak jak bude otok ustupovat, bude kloub lépe pohyblivý. Cvičte dle rady lékaře, ale bolest nepřemáhejte.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: