Pohl. styk

dobry den! chcem sa spytat. dnes mi skončila menstruacia a s partnerom sme sa začali milovat bez ochrany. no potom sme si dali kondom, ale on ked vyšiel zo mna von sa urobil mimo mna, poutieral sa. potom sme si dali kondom a ešte chvilku pokračovali. chcem sa spytat, či je nejake riziko otehotnenia a či je nutne uživat tabletku "po"... dakujem za odpoved.

Odpověď odborníka:

Je pravda,že těsně po menses je pravděpodobnost otěhotnění velmi malá,záleží na vaší úvaze zda pro 100 procentní jistotu použijete Postinor

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: