Pohlavně přenosná infekce

Dobrý den, už sem vám psal, ale chtěl by sem se vás ještě zeptat, prosím vás! Mám tedy partnerku posledních 20 dní spím jen s ní, nepodvádíme se, ale dostal jsem svědění v penisu a mám malé kapky výtoky, já jsem za posledních tři čtvrtě let s nikým nebyl a teď vlastně, jak píšu, jsem jen s partnerkou, se kterou jsem 20 dní a i ona mi řekla, že za těch dvacet dní s nikým nebyla. Věřím jí, akorát mi řekla, že před tím, když jsme se poznali, že měla celkem víc partnerů, myslíte si, že to může být ještě z toho, jak měla ty poslední partnery, že to mám tedy od ní? I když teď už jsme 20 dní jen spolu? Moc to chci vědět, protože jsme se skoro pohádali, já jsem ji dal za vinu, že jsem to dostal od ní a ona mi tvrdí, že jsem to mohl chytnut třeba i od záchodového prkýnka nebo z vany, je to možné? A nebo se to přenáší jen pohlavně a mám to tedy asi od ní? Ještě raz moc pěkně děkuji za odpověď předem! díky a na shledanou!

Odpověď odborníka:

Nejsem si jist, o jakou infekci přesně šlo. Pokud šlo o kapavku nebo chlamýdie, tak je nákaza jinak než pohlavním stykem nepravděpodobná. Nechte se vyšetřit oba a budete mít jasno. Vyšetření obou partnerů je nutné i kvůli úspěšné léčbě.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
Články: Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
V dnešní době je zhruba 20...
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: