Pohlavně přenosné choroby

Dobrý den, asi před deseti dny jsem měl chráněný orální sex s prostitutkou. Chci se zeptat, jakou nemoc jsem mohl dostat a jak by se projevovala? Mam pocit, jako když mě trochu pálí penis jinak nic, tak nevím, jestli nejsem jen nervózní nebo se něco děje? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Míro, pokud byl sex chráněný (použili jste kondom), není třeba se obávat. Pravděpodobnost přenosu pohlavní nemoci je mizivá. Pokud byste kondom nepoužili, maximálně byste mohl dostat nějakou infekci, kterou prostitutka měla v ústní dutině, ale i to není příliš pravděpodobné.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Lidé se sexu nevzdávají ani ve vyšším věku
Články: Lidé se sexu nevzdávají ani ve vyšším věku
Mysleli jste si, že ve...
První pomoc při astmatickém záchvatu – praktický návod
Vyšetření trávicího traktu
Články: Vyšetření trávicího traktu
Zatímco dříve se mohli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x