Pohlavní choroba

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. 24.10 mi byl provozován orální sex bez ochrany a líbání s neznámou osobou. A po měsíci se mi na mandly udělal bílí puchýř. Zjistil mi to praktický lékař když jsem tam byl s nějakou chřipkou. Řekl mi že to je chronický čep který jsem na sliznici měl asi před 2 měsíci a vymáčkl mi ho. Řekl jsem mu že bych chtěl raději udělat testy na syfilis a jiné choroby pro jistotu. Udělal mi výtěr krku a vzal 4 ampule krve. Dnes jsem byl pro výsledky a řekl že vše je negativní a nechal jsem se poslat na ORL aby mi to odstranili. zpráva pro ORL je- Škrábání v krku, krom chron. čepu na L tonzile hltan klidný. FW4/10, KO leuko 6.2, Hb 150, HCT 0.450, plt 284 RRR negat., výtěr K běžná flora. Chtěl bych se zeptat jestli ještě nemusím raději zajít na Dermatovenerologii... a nebo si nechat udělat po 3 měsících ještě jednou test. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Čepy na mandlích jsou poměrně běžná záležitost, takže v jiném případě bych to asi dále neřešila, ale vzhledem k tomu, že patříte do rizikové skupiny, zopakování testů považuji za vhodné.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: