Pohlavní choroba? chlamýdie?

Dobrý den, přibližně před 7 týdny jsem měl nechráněný pasivní orální styk. po dvou týdnech se mi na penise udělal takový bílý povlak, který jsem vymyl, následovalo začervenání žaludu, které jsem řešil clotrimazolem asi týden.. po týdnu jsem navštívil kožní lékažku,jelikož se projevila i boles jakoby vycházející zevnitř žaludu, ta mi předepsala bez vyšetření locoid, že se jedná o reakci na něco. Bolesti na týden odezněly. Ted bolesti začaly znovu a jedná se o intenzivní bolest žaludu, jednou či dvakrát jsem zpozoroval výtok nažloutlé tekutiny po močení, celkovou únavu, slabost, mravenčení ve svalech, tak jsem si zašel k doktorce a ta mi udělala stěř na chlamydie atd.. Otázek je více: Dva dny téměř tři dny předem jsem si vzal dvě tabletky antibiotik (clotrimaxol), jelikož jsem si chtěl ulevit od bolesti, ale pak jsem radeji vysadil po dvou tabletkách, jelikož jsem neveděl ani co mam. Mohlo by to ovlivnit následné výsledky? A druha otázka, co je pravdepodobou příčinou mých problémů, (začervenalá kuže penisu na některých místech, unava, bolest penisu)? A třetí: jak je pravděpodobné se nakazit chlamydiemi či hiv při pasivním orálním sexu? Předem děkuji mockrát za odpověď

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže mohou být kombinované - kvasinky, chlamydie či jiné bakteriální infekce, i příp. kapavka. Užití antibiotik může negativně ovlivnit výsledky vyšetření. bez ohledu na výsledky stěrů doporučuji adekvátní antibiotickou terapii, jako by byly výsledky pozitivní a následně po léčbě opakované kontroly, aby byla jistota, že již skutečně infekční nejste. Pokud při orálním sexu dojde ke vzniku drobných, i mikroskopických trhlinek na kůži či sliznici, pak je přenos těchto infekcí usnadněn. Ale samozřejmě mnohem větší riziko přenosu je z muže na ženu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Osteoporóza může ohrožovat i mladé lidi
Články: Osteoporóza může ohrožovat i mladé lidi
Většina lidí má osteoporózu...
Krásy a rizika zlatého trojúhelníku: Barma, Thajsko, Laos
Články: Krásy a rizika zlatého trojúhelníku: Barma, Thajsko, Laos
Pohraniční oblastí mezi...
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x