Pohlavní choroby

Dobrý den, asi před dvěma týdny se mi udělal malý vřídek na přirození. Byl to větší uhřík, který jsem vymáčkl a vyteklo z něj docela dost té bílé tekutiny. Asi za týden se zahojil a doktorka mi říkala že to nevypadá na nic společného s pohlavní chorobou. Taky na mě přišli pocity slabosti a únavy, k tomu jsem cítil bolest v pravém třísle trochu a taky jsem cítil bolest mírně nahoře v pravo hned u přirození. Celý týden jsem se necítil moc dobře, což taky mohl pravděpodobně způsobit stres a strach z možného rizika nakažením něčeho špatného. Taky se mi udělala menší vyrážka na rukou, která teď jak ustoupila, tak zanechala takové lesklé růžové stopy. Je jich asi tak 2 na každé ruce. Zhruba 10 dní a asi 17 dní před těmito příznaky jsem měl sex ovšem s ochranou. Když mi holka dávala orální sex tak jsem ochranu neměl. Ten poslední sex byl asi 26. července a testy na HIV, sifilis, chlamydie, kapavku a herpes jsem si nechal dělat 8. srpna, což je asi 13 dní po tom. Výsledky vyšly, že jsem zdravý a nic mi není. Chtěl jsem se proto zeptat, jsou ty výsledky dostatečně důvěryhodné i když jsem si testy nechal dělat asi těch 13 dní po posledním sexuálním styku? A nebo co byste mi doporučil/a? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud máte skutečně velkou obavu z pohlavně přenosné infekce, pak doporučuji ještě s odstupem měsíce provést kontrolní vyšetření. Ale domnívám se, že o nic takového nejde, ty bolesti v třísle mohou souviset s uzlinovou reakcí na ten "uhřík". Celkové obtíže bych skutečně příkládala spíše vašemu nervovému vypětí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: