Pohlavní hormony a hysterektomie

dobry den jiz 4 roky jsem po odstraneni delohy udelali mi umely prechod ted jsem zacla dost nabirat moc nejim byla jsem u lekare kde mi delali vysetreni na cholesterol mam dokonce 1 pod normou a stitna zlaza je take v poradku jsem s toho opravdu zoufala neberu hormony prosila jsem lekare o zjisteni hormonu nebot mi pani doktorka poradila ze to muze byt hormony chci se zeptat plati se za testy na zjisteni hormonu existuji pry nejake vyrovnavaci hormony pro pripad kdyz je zena po operaci odstraneni delohy drive nez ma prechod normalne ne umele prosim poradte preji krasny den jsem opravdu nestastna

Odpověď odborníka:

Zjištění hladiny hormonú se neplatí a pokud jsou hodnoty nízké je možno je doplnit nevím ovšem co myslíte pod pojmem ne umělé. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: