Pohlavní nemoc?

Dobrý den, koncem června jsem měl nechráněný orální sex. Po pár dnech se mi objevil výtok z penisu, který byl nejdříve čirý a pak pár dní i žlutavý. Od té doby jsem podstoupil 3x vyšetření na chlamydie - negativní. Kapavku - negativní. Minulý týden jsem dostal kompletní testy z urologie a vše negativní. Netestoval se Syfilis. HIV se testovalo po 4 týdnech od rizika - negativní. Testováno: Primokultivace - sterilní Trichomonády - negativní Staphylococcus epidermidis - negativní Enterococcus faecalis - negativní Kult na NEISSERIA - negativní Plísně a kvasilky - negativní Ureaplasma urealyticum - negativní Mycoplasma hominis - negativní Neisseria gonorrhoeae - negativní Chlamydia Trachomatis - negativní Nicméně na vyústění močové trubice mám stále maličkou prasklinku a jako lehce nateklou levou stranu vyústění. Do toho trpím na častější řidčí stolice (cca 2x denně) Zhubl jsem něco přes 3 kg. A nyní mám za uchem na krku mírně větší uzlinu a citlivou. Poslední dobou špatně spím, někdy se v noci i potím a párkát jsem měl teplotu kolem 37,3. Může to být Syfilis nebo pro dřívější testování HIV? + slečna po příjezdu na Au-pair do GB byla testována - odběr moči, krve, výtěr krku a měla nějakou infekci v močovém ústrojí a dostala antibiotika. Netuším na co vše jsou testováni a ona bohužel taky ne. Prosím o radu co by to mohlo být.

Odpověď odborníka:

Podle popisu to na syfilis nevypadá,pro klid duše si můžete doplnit BWR test a případně po 3 měsících od styku zopakovat test na HIV ale pokud je vše negativní vaše další obtíže budou mít jiný důvod než pohlavní nemoc. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: