Pohlavní nemoc?

Dobry den pane doktore, Me problemy zacali pul roku po nasazeni antikoncepce. Me problemy byly: paleni mocove trubice, bolest pri pohlavnim styku hlavne posevni vchod i kdyz jsem byla hodne lubrigovana,svedeni a zluty vytok. Ze zacatku se dali bolesti prehlizet ted jiz ne. Na gynekologii je vse vporadku akorad mam premnozeni zdravych laktobacilu na urologii mi rekli ze jsem zdrava a ze v krvi jsou pouze mirne zvysene leukocyty a bilkovina. Nikdo mi neni schopen rict co mi je nevite o co by se mohlo jednat? Je mozne ze by to mohla byt pohlavni nemoc? Mockrat Vam dekuji za odooved. Preji prijemny zbytek dne. Denisa

Odpověď odborníka:

Dobrý den , pravděpodobně se nebude jednat o přímou souvislost s nasazením antikoncepce. Pokud jste měla gynekologické a urologické vyšetření pak pochybuji, že by se jednalo o závažnou pohlavní nemoc, protože by byla odhalena. Doporučuji lokální použití Fermalacu či Ovocanu. S pozdravem

MUDr. Hynek Kudělka, MBA
MUDr. Hynek Kudělka, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: GYNET GROUP Centra ambulantní gynekologie a porodnictví: Ostrava-Zábřeh - Výškovice - Havířov - Karviná - Orlová

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Články: Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Na první pohled se výše...
Články: "Zlatá" léčba revmatoidní artritidy
Řešení výše uvedené nemoci...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plané neštovice
Články: Plané neštovice
Varicella neboli plané...
Nové možnosti biologické léčby pro pacienty s rakovinou kůže
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: