Pohlavní nemoc

Pokud jsem penisem lehce a krátce dráždil povrch vagíny, tak mohlo k přenosu syfilisu, kapavky či jiných pohlavních nemocích? Nedošlo k žádné souloži. Pokud ano, měl bych podstoupit vyšetření? (Po měsíci nemám žádné příznaky) Děkuju

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost nákazy je skutečně minimální, pokud jste bez obtíží, na vyšetření nemusíte.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: