Pohlavni nemoc ? hiv, kapavka ...

Dobry den, mel jsem 1 x oralni sex bez kondomu s prositutkou, je to cca mesic a pul, byl jsem na venerologii odbery v poradku I vytery z trubice ale nasli mi lichen sclerosus et atrophicus prej to neni pohlavne prenosna takze jsem to od ni dostat nemohl ? Ale po 2 tydnech jsem mel s you stejnou prostitutkou oralni sex bez kondonu cca 20 a a sex s kondomem. Od toho posledniho uplynuly necele 4 tydny od soboty mozna uz driv mam rano cervene oci Pak se to zlepsi ale boli me hlava a pali me je tam par cervenych zilek kapal jsem si do toho kapky co mi dali v lekarne 3 dny kapu a Nic mohlo by se jednat o kapavku syfilis , chlamidie nebo primoinfekci hiv ?? DEKUJI ZA RYCHLOU ODPOVED

Odpověď odborníka:

dobry večer, pokud máte potíže , je potřeba cca za 4 týdny provést vyšetření u venerologa a za 7 týdnů odběr na HIV. Projevy HIV infekce jsou typu chřipky , syphilis se projevuje jako nebolestivý tvrdý vřed a kapavka hnisavou angínou...pozor i na chlamydie. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: