Pohlavní nemoci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Je možné, aby byl někdo nakažený pohlavně přenosnou nemocí a nepociťoval přitom dlouhodobě (např. měsíce, roky) žádné příznaky? S přítelem trochu experimentujeme a stalo se následující... V úterý jsem měla pohlavní styk s kamarádem, který nemá a ani nikdy neměl žádné problémy, ale můj partner, se kterým jsem měla styk v pondělí, se během následujícího dne osypal - červené pupínky na žaludu, které nesvědí, nepálí, nic. Mažeme Canestenem a pupínky jakoby zbělaly. Může jít např. o mykozu nebo jde o něco "horšího"? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, asi se nejspíše (dle popisu) jedná o kvasinkovou infekci (zkuste Pevaryl nebo Gno-pevaryl). Experimenty bez ochrany nejsou v pořádku. Je možné , abyste neměla žádné potíže a přenášela pohlavní nemoci a to jak kapavku , syphilis, chlamydie , HIV. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: