Pohlavni nemoci

Dobry den,chtela jsem se zeptat,zda gynekolog pozna syfilis a kapavku pri kontrole i kdybych nepocitovala nejake priznaky.A jestli je mozne nenakazit se od hiv pozitivniho bez ochrany.Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nemáte žádné příznaky, není pravděpodobné, že byste měla pohlavní infekci. Pokud se extrémně obáváte, poproste u gynekologa o vyšetření krve a příště si dejte pozor na sex bez ochrany! (kondomy do kabelky a je po problému). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: