Pohlavní nemoci

Dobrý večer, před dvěma dny se mi přihodila nepříjemná věc. Praskl mi prezervativ při sexu se ženou "nejstaršího řemesla" a nechráněný sex trval zhruba od 15 do 30 minut, než jsem problém zjistil. Chci se zeptat, jaké je riziko nakažení virem HIV ? Co sledovat ? Popřípadě mohu-li ještě něco udělat, krom čekání 3 měsíce než si půjdu nechat udělat odběry krve na test HIV. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud byla žena infikovaná jakoukoli pohlavní chorobou, pak samozřejmě riziko nákazy je. Jak je toto riziko velké záleží na jejím zdravotním stavu. Vy v tuto hvíli nemůžete dělat nic moc. Sledujte přítomnost výtoku, nepříjemných pocitů při močení, změny na kůži genitálu, zvětšení uzlin atp., HIV infekce se v takto časné fázi rozpoznat nedá.,

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x