Pohlavní nemoci

Jsem již 3 měsíce bez jakýchkoliv příznaků. Měl jsem pouze koitální kontakt s jednou dívkou - šlo o zevní dotek penisu o vagínu. Nemusím se bát, že bych mohl mít kapavku, syfilis, či chlamyide po tak dlouhé době bez příznaků? Na testy se mi chodit nechce, když jsem neměl nechráněnou soulož. A druhá otázka: vedle penisu se mi udělal týden po tomto styku malý pupínek a dermatolog konstatoval, že jde o zarostlý chlup. Ten pupínek za 14 dní zmizel, byl tam pouze malý flíček, který vymizel cca za měsíc. Za jak dlouho by se projevila sekundární fáze syfilisu a nemusím se již obávat? Jsem z toho všeho neklidný. Děkuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že o žádnou pohlavní chorobu jít nemůže.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: