Pohlavní nemoci dotaz

Již jsem Vám ohledně jednoho dotazu psal, nyní prosím o poslední radu. Byl jsem na erotické masáži. Toho čeho se bojím je to,že došlo k menšímu a velmi krátkému kontaktu vagíny s mým penisem (lehce s ním přejela zevně po vagíně). Dále chtěla udělat masáž prostaty - vzala rukavici, nicméně se dotkla jen kraje konečníku (dál jsem nechtěl) Mohu se obávat nějakých pohlavních nemocí?? Za riziko považuji jen ten zevní kontakt orgánů a rukavice na kraj konečníku (bál jsem se, aby nebyla použitá) Nyní 20 dní po tomto chování a já nemám žádné příznaky. Po 3 měsících si nechám pro jistotu udělat test na HIV a syfilis. Pokud nebudou příznaky další je nutné podstupovat výtěr trubice ohledně kapavky či chlamydií? Zrovna na toto vyšetření se mi moc nechce jít, ale nerad bych něco podcenil, kdyby šlo o bezpříznakové stadium například chlamydií. Děkuji mnohorkát a přeji příjemný den

Odpověď odborníka:

Pokud to bylo tak, jak popisujete, domnívám se, že nemohlo dojít k přenosu pohlavních chorob, s výjimkou např. virových bradaviček. na výtěry jít nemusíte.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: