Pohlavní orgány

Poslední dobou po pohlavním styku s manželem mívám já pálení v oblasti pohlavních orgánů, ale většinou si myslím, že to je tím, že to proběhlo moc rychle.Manžel ale mívá pupínky na žaludu i uvnitř na předkožce.Po poradě s mojí gynekoložkou, jestli se nejedná o mikózu, mi poradila mastičku na plísně atd a ať používáme lubrikační gel, že pokud nemám stálé pálení a svědění, což nemám, že se o mikózu nejedná.Manžel mě posílá k lékařce, ale můj problém trvá po styku jen 1 den.Myslím si, jestli to není tím, že styk není už tak pravidelný a pokud spolu nespímedva týdny, pak 3-4krát za víkend, může to být tím? Nechtěla bych ho podezírat, že to nemáode mne. Děkuji Ivana

Odpověď odborníka:

Samozřejmě jestliže vaginální sliznice není "trénovaná", může k těmto obtížím docházet. Ale tu mykosu bych nepodceňovala, nemusí se projevovat ani výtokem, jen tím pálením a pokud váš manžel má taky problémy, mohlo by to skutečně s kvasinkou souviset. Nejúčinnější by bylo jednorázové celkové přeléčení ( polykací tablety nikoli jen zaváděcí), dále doporučuji jednou týdně používat Fermalac vaginal (zaváděcí tablety, volně prodejné v lékárně).

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: