Pohlavní styk

Dobrý den,je mi 15 let,a pomalu se s přítelem rozhodujeme že spolu budeme spát, ale nechci hned ze začátku si psát antikoncepci,myslíte ze je dobře když budu používat jenom kondom? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Možné to je,ale vzhledem k vaší sexuální nezkušenosti by mohlo při manipulaci s kondomem dojít k jeho svlečení,bylo by vhodnější navštívit gynekologii k předepsání antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: