Pohlavní styk

Dobrý deň, som mladý chalan(20r), a mám 3r vzťah s mojou priateľkov. Snažím sa byť príkladným partnerom a byť úspešným človekom, no z druhej stránky mám obavy či je somnov všetko v poriadku. Sex s parnerkov je pre mňa čím ďalej tím viac iba z povinosti, račej vyhľadávam sociálne siete a pornografické stránky a dokážem denne masturbovať 2-3 x a mať ešte aj sex, pričom ma viacej priťahuju ostatné baby v okolí ako moja partnerka a je jasné, že my to ničí vzťah. Chcem sa teda opýtať či je možné aby som trpel nejakou chorobou a či sa dá zmeniť. Ďakujem

Odpověď odborníka:

V takovém případě se určitě nejedná o somatickou chorobu jako takovou. Pochopit Vaši situaci z jednoho krátkého textu je těžké. Spíše by to bylo na delší povídání s psychologem. Přeji hodně štěstí, dr. Šimjáková

MUDr. Renata Šimjáková
MUDr. Renata Šimjáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x