Pohlavní styk

Dobrý den, měla bych na vás prosbu.Je mi 26 let a jsem stále panna myslíte, že je na tom něo divného?Dělá mi to docela starost jak by na to reagovalo okolí.Už od 14 let jsem měla silnou menstruaci a bolestivou.Byla mi předepsána antikoncepce Cilest a jsem s ní spokojená. Bolesti zmizely a cyklus se upravil.Bude potom problém otěhotnět(antikoncepci beru rok).Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na panenství jako takovém není nic divného, důležitý je Váš postoj k sexu a partnerství. To, zda se za panenstvím neskrývá nějaký problém, obava, stud. Jestliže jste zdravá, nebudete mít po vysazení antikoncepce problém s otěhotněním.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: