Pohlavní styk

Chtěla bych se zeptat,měla sem sex po 2 dnech menstruace a přítel se do mě trochu udělal(cca2-5 kapek) ale hned to vyndal a dodělal se.Nepoužívám antikoncepce,a kondom jsme neměly.Chtěla bych vědět jaká je možnost otěhotnění a zda bude třebas nějaké zpoždění v cyklu menstruace,když bych nebyla těhotná nebo tak nějak..????Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Gravidita není příliš pravděpodobná ,ale nelze ji zcela vyloučit ,udělejte si gravitest, který je positivní 5-6 dní po koncepci, pokud nebudete gravidní, menses by měla přijít normálně v termínu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: