Pohlavni styk

Pred mesicem jsem mel pohlavni styk s kondomem, ktery ale praskl. Souloz pote s prasknutym kondomem trvala chvili. Muz ani nevyvrcholil. Je zde velka moznost nakazy hiv pokud byl muz pozitivni? V patek se mi na krku udelala vyrazka(viz foto) a chtela bych se zeptat, jestli to spolu muze nejak souviset? Dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Vyrážka by s nákazou nesouvisela, ale nakazit by jste se mohla.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Problémy s cholesterolem řešte hned. Začněte žít zdravě!
Články: Problémy s cholesterolem řešte hned. Začněte žít zdravě!
Nelíbí se lékařům vaše...
Myslete na svoji štítnou žlázu. Aspoň jeden týden v roce!
Články: Myslete na svoji štítnou žlázu. Aspoň jeden týden v roce!
Když je rozladěný a špatně...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Neštovice aneb Komu hrozí obzvláště velké nebezpečí
Články: Neštovice aneb Komu hrozí obzvláště velké nebezpečí
Plané neštovice jsou vysoce...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: