Pohlavni styk a antikoncepce

Dobry den, chtela bych se Vas zeptat, zda kdyz uzivam HA, kdy je nejmensi riziko otehotneni pri pohlavnim styku? Napriklad jestli je lepsi neejakulovat do pochvy nebo ne? Nebo jestli i navic uzivat kondom.

Odpověď odborníka:

Pokud neuděláte chybu v užívání je HAK dostatečnou ochranou po celý cyklus. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: