Pohlavní styk - otěhotnění?

Dobrý den, pane doktore. Chtěl bych se dotázat na pravděpodobnost otěhotnění mé partnerky. Při sexuálním styku „nejdu do partnerky”, ale penis zůstává vně. Zpravidla mezi stehny. Včera se však přihodilo, že sperma zasáhlo vnější pohlavní orgány. Partnerka si je téměř jistá, že při stírání spermatu jej nevnesla dovnitř. Jaká je pravděpodobnost jejího otěhotnění? Partnerka neužívá antikoncepci a je těsně po menstruaci. Děkuji mnohokrát za Vaši odpověď. Hochmaul

Odpověď odborníka:

Tesně po menses je pravděpodobnost otěhotnění menší,ale vyloučit se nedá,procentuelně to není možno vyjádřit příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: