Pohlavní styk po poslední pilulce

Dobrý den, před měsícem jsem začala brát hormonální antikoncepci. Ve čtvrtek večer si mám vzít poslední pilulku z platíčka a za 2-3 dny dostat menstruaci. Chceme mít s přítelem v pátek sex. je možné, že bych mohla otěhotnět? Jsem nějakým způsobem nechráněna, když v pátek nemám žádnou pilulku a je to moje teprve první platíčko? Děkuji za rychlou odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, platíčko Vás chrání i v sedmidenní pauze, pokud jste brala antikoncepci pravidelně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: